Subtil healing

När man jobbar med Healing arbetar man med energier och skapar balans i kroppen. Det manifesterar välbefinnande och skapa motståndskraft mot stress och sjukdomar samt ger djup insikt av sig själv och det liv vi lever i. Healing är en biprodukt av meditation och människor har använt sig av healing i många år för att behandla olika sorts sjukdomar.
Healing är inte ett vetenskapligt accepterat verktyg än men det har accepterats som en stress- och traumahanteringsmetod, och stress och trauma är den grundläggande orsaken bakom många oförklarliga fysiska och psykiska symptom som vi kan få erfarenhet av i vår vardag.

Här arbetar vi med dina chakran, dina subtila kroppar, vi tar bort blockeringar och trauman. Det anses vara riktigt effektiv och har gett överraskande resultat. Om du känner att du inte får hjälp av konventionella behandlingsmetoder är du välkommen att prova Healing. Vi vet alla om den positiva effekter av meditation och det är vad Subtle healing är byggt av, att skaffa harmoni i den inre och fysiska själen

Vi har inte bara en kropp, vi har många och med hjälp av healing kan vi göra alla kroppar friska.